Upozornění: Vzhledem k velkému počtu požadavků z Vaší IP adresy je odpověď serveru zpomalena. Adresa může být blokována, pokud se zatížení serveru nesníží.
Prvotřídní hořká čokoláda 70%, 10kg - Chocolate Del Caribe - VseNaVareni.cz
Loading...
Doprava zdarma
Prvotřídní hořká čokoláda 70%, 10kg - Chocolate Del Caribe

Prvotřídní hořká čokoláda 70%, 10kg - Chocolate Del Caribe

Prémiová čokoláda nejen pro profesionální využití v gastronomii, oblíbená u mnoha mistrů cukrářů z michelinských restaurací.

4 598 Kč
46 Kč / 100g
1
Na objednávku 2-3 dní
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se

Naše Prémiová čokoláda je dokonalou volbou nejen pro profesionální využití v gastronomii. Je vyrobena z nejvyšší kvality kakaových bobů, což jí dává vynikající chuťové vlastnosti a jedinečné aroma.

Čokoládovna, která vyrábí tuto prémiovou čokoládu, také vyrábí čokoládu pro další značky jako jsou XOCO, Scharffen Berger, Norman Love Confections, Mesocacao a další... některé tyto značky dodávají svojí čokoládu mistrům cukrářů z michelinských restauracích, což dokazuje, že se jedná o produkt vysoké kvality. Naše Prémiová čokoláda je dostupná v různých procentech kakaového obsahu, takže si můžete vybrat tu správnou chuť pro vás...

Tato čokoláda je vyráběna z vysoce kvalitních středoamerických kakaových bobů druhu Trinitario, pečlivě fermentovaných, sušených, tříděných, čištěných a pražených tak, aby bylo zachováno a zvýrazněno specifické aroma tohoto regionu. Čokoláda obsahuje 40 % kakaového tuku, malé množství slunečnicového lecitinu a neobsahuje žádné další přidané tuky.

  • Řemeslná gourmet čokoláda.
  • Výroba „Tree to Bar / Bean to Bar “
  • Původ bobů Střední Amerika.
  • Fino y de Aroma (Fine and Flavour), Trinitario.
  • Pečlivá fermentace, sušení, třídění, čištění, pražení, pro zachování a zvýraznění aroma.
  • Obsahuje 40% kakaového másla a minimální množství slunečnicového lecitinu.
  • Bez náhražek kakaového másla a bez kakaového prášku se sníženým obsahem kakaového tuku.

Použití produktu

Jak temperovat : Potřebné množství čokolády vložíme do tavícího zařízení, čokoládu zahřejeme na homogenní teplotu mezi 40°C – 45°C, aby se úplně rozpustila krystalická struktura. Při temperování postupujte podle teplotní křivky níže a ujistěte se, že celá čokoláda dosáhne těchto teplot v každém kroku: 40-45°C ; 27 °C ; 31.5 °C . Po temperování vlijte do forem a ochlaďte na 14-16°C při < 50% relativní vlhkosti vzduchu, dokud zcela neztuhne.

Hmotnost

Balení obsahuje: 10 kg

Složení produktu

63.6% drť kakaových bobů (nibsy), 6% kakaové máslo, 30% přírodní, nerafinovaný třtinový cukr, max. 0.4% slunečnicový lecitin

Země původu

Kostarika

Další informace

Couverture čokoláda obsahuje větší množství kakaového másla, které může v průběhu času měnit svou krystalickou strukturu, což se projevuje vznikem šedobílého povrchu. Tento jev nesnižuje kvalitu, nemá vliv na chuť a výživové hodnoty, čokoláda je i nadále zdravotně nezávadná. Při zpracování a temperaci se krystalická struktura upraví do původního stavu.

Soubory ke stažení

Technické parametry

Kategorie: Veganská čokoláda
Hořká čokoláda
Výrobce ChocolateDelCaribe
EAN 80030030010
Kód produktu 80030030010

Pro práci s čokoládou se vám bude hodit

Miska na čokoládu pro vodní lázeň 400ml - Cakesicq

Praktická menší miska, určená pro rozehřívání nad vodní lázní. S touto miskou bude rozehřívání čokolá

139 Kč

Skladem > 5 ks
1

Vodní lázeň hrnec 16cm - Ibili

Nerezový hrnec opatřený praktickým plastovým madlem. Produkt, který slouží pro snadné zpracování omáč

673 Kč

Skladem poslední 1 kus
1

Dekorační lžíce - Silikomart

Sada dvou lžiček se silikonovým držátkem pro tvoření ozdobných nápisů.

322 Kč

Skladem > 5 ks
1
DOPRAVA ZDARMA
Temperovací přístroj na čokoládu 3 nádoby 0,8l - Martellato

Temperovací přístroj na čokoládu 3 nádoby 0,8l - Martellato

Profesionální Temperovací stroj na rozehřívání čokolády a polev.

10 151 Kč

Skladem poslední 2 kusy
1

Zchlazovací sprej na čokoládu, 400 ml - Monaco

Zchlazovací sprej na čokoládu. Balení 400 ml.

249 Kč
62.3 Kč / 100ml

Skladem poslední 3 kusy
1

Cukrářský teploměr +300°C až -50°C - Decora

Digitální teploměr vhodný pro cukráře i kuchaře. Jehla je dlouhá 7 cm.

376 Kč

Není skladem

Vytvořte originální čokoládu pomoci čokotransfetu

Transfer fólie 40x25cm Bronzové čárky - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Bronzové čárky.

64 Kč

Skladem > 5 ks
1

Bombasei transfer fólie Mikado 36,5 x 25 cm

Rozměr: 36,5 x 25 cm (vzor cca 33,5 x 23 cm) Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na prali

61 Kč

Skladem poslední 1 kus
1

Transfer fólie 40x25cm Plamen - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Plamen.

64 Kč

Skladem > 5 ks
1

Bombasei transfer fólie Noty 36,5 x 25 cm

Rozměr: 36,5 x 25 cm (vzor cca 33,5 x 23 cm) Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na prali

61 Kč

Skladem poslední 1 kus
1

Bombasei transfer fólie Proužky 36,5 x 25 cm

Rozměr: 36,5 x 25 cm (vzor cca 33,5 x 23 cm) Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na prali

61 Kč

Skladem poslední 3 kusy
1

Transfer fólie 40x25cm Panthere - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Panthere.

64 Kč

Skladem > 5 ks
1